Totalul afișărilor de pagină

duminică, 22 aprilie 2012

Avatar 3: Medeea

Oh, nuuuuuu! Mereu i se întâmplă așa. Pur și simplu ”that little voice in her head” nu o lasă să doarmă. Toate acele momente jenante, toate deodată, îi vin în minte. Și probabil că stăruiesc doar în mintea ei, și în a nimănui altcuiva.

Ah, Medeea, ce viață ai și tu...! 


Dar nu câte un gând o dată, ci toate, toate năvălesc. Acele momente care o fac să intre în pământ de rușine numai la o frântură de amintire. Uuh! Groaznic, groazniiiiic! Nu e nicio mângâiere nici la gândul că eh, ”Erai doar o copilă, nu știai multe...calm down!”. Nu, nu poate. ”Medeea, ce ai? La ce te gândești?”...”Nu știu,....mi-am stricat singură dispoziția.”.


Prea des face asta. E conștientă. Singură-singurică își distruge starea. E foarte posibil ca dimineață, să fie o Medeea zâmbitoare și happy, iar seara să fie ca ofilită, cu umerii plecați și abia trăgându-și picioarele după ea.


Cum să scape de toate sentimentele astea? Ah sentimentele astea atâââât de ciudate. Cum să scape de această stare continuă de vinovăție? Doamne, câte rugăciuni a înălțat către Tine! Dar acele gânduri continuă să apară din nou și din nou...”jenant”, acesta e cuvântul care o caracterizează în acele momente. Aa și o rușine fără margini. Numai de s-ar despica pământul să o înghită, pe loc!


Îi e greu...nu poate să spună cuiva și poate nici să scrie măcar ce îi trece prin minte atunci. Acele săgeți dureroase. Nu, nu poate. Ci doar continuă să se lupte cu ele, caută să se apere cumva.



Dar într-o zi, i-a venit o idee. Medeea dragă, alungă norii întunecați, folosind următoarea strategie în...într-un singur pas: ZÂMBEȘTE!

Fii fericită, Medeea! Amintește-ți de persoanele care ți-s dragi, care țin la tine, care te poartă în gând și în rugăciune...gândește-te la Acel Tată pe care Îl ai și care niciodată nu te va părăsi! Amintește-ți de momentele frumoase, în care nicio săgeată nu îndrăznea să atenteze la cetățuia minții tale. Amintește-ți că Dumnezeul tău din ceruri te iubește! Amintește-ți de oamenii care aplică și pentru tine citatul ”Don’t judge people by their past, they don’t live there anymore.


Medeea, amintește-ți! Fii mulțumitoare! Alungă gândurile negre!

Viața merge înainte, ba chiar fii sigură că momente asemănătoare vor mai apărea în viitor (oricât de rău ar suna asta).


Medeea. Ești prețioasă! Nu lăsa ca propriile tale gânduri să te fure de clipe frumoase.


Medeea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu